unnamed

 Національна академія педагогічних наук України

31 серпня о 16:28

 

Шановні учні! Шановні вчителі! Шановні студенти й викладачі!

Шановні освітяни й науковці! Шановні батьки!

Щиро й сердечно вітаю Вас із Днем знань! Цей особливий день символізує для нас усіх не лише початок навчального року, а й цікавий і захопливий квест під назвою «Моє особистісне зростання» – і це стосується і учнів початкових класів, і старшокласників, і студентів, і людей третього віку: навчання стало нашим повсякденним життям; і навпаки: життя потребує повсякчасного навчання.

Для когось новий навчальний почнеться зі шкільного дзвоника, для інших – підключенням до електронної платформи і привітанням у чаті, – головне, кожному усміхнеться учитель, наставник чи вихователь, який скаже: «Все буде добре!»

Хтось навчиться брати інтеграли, а хтось – здійснювати наукові дослідження, а комусь підкориться інформатична компетентність, – основне, ніколи не зупинятися у пізнанні.

Тож зичу Вам бути здоровими, щасливими, з радістю й зацікавленістю ставитися до подолання нових знаннєвих і компетентнісних висот. І пам’ятати: успіх вибирає сильних духом, оптимістично налаштованих, інноваційних!

Зичу Вам досягнень у просуванні сходинками знань! Зичу мирного неба, нових починань і перемог в ім’я розквіту незалежної України!

З повагою

Президент НАПН України,
Президент Товариства «Знання» України,
академік НАН України і НАПН України,
доктор філософських наук, професор
міністр освіти і науки (2000–2005 рр.)
Василь КРЕМЕНЬ