Від імені Товариства «Знання» України сердечно вітаємо сіячів знань в особі педагогів, учених, діячів культури, учнів, студентів, усіх українців з Днем 1 вересня!

Новий рік знань знаменує новий етап оволодіння скарбами, які єдині не губляться, не горять, а оновлюються і збільшуються, множаться, як діляться, додають світла розуму і піднімають людину на новий щабель розвитку і здійснення життєвих мрій та прагнень.

Сьогодні і весь навчальний рік носії і сіячі наукових знань найбажаніші і найшанованіші наставники юних у шкільних класах і студентських аудиторіях. Безумовний успіх однієї з реформ – системи незалежного тестування - сприяє справедливому і вільному вибору шляхів оволодіння омріяними професіями мільйонам юнаків і дівчат.

Сподіваємося, що члени Товариства активно долучаться до підвищення рівня знань педагогів, студентської і учнівської молоді, до підготовки гідної зміни народу, нового кадрового потенціалу, сприятимуть національно-патріотичному вихованню молоді, успішній підготовці її до захисту Вітчизни в час агресії РФ, в тому числі в зоні АТО.

Віримо в невичерпний творчий потенціал нашого народу! Бажаємо членам Товариства, студентам Університету сучасних знань, учням його коледжу, усім освітянам нових, великих успіхів в оволодінні найновішими знаннями для свого успішного розвитку і на благо рідної України!

Правління Товариства «Знання» України

1 вересня 2016 року