Учений секретар Товариства «Знання» Василь Василашко: «У Товаристві «Знання» України 13 жовтня відбулася хвилююча зустріч ветераном АТО, магістрантом-психологом Університету сучасних знань Артемом Миколайовичем Давиденком, присвячена Дню захисника України, а також Покрові Богородиці, святу Українського козацтва і Дню зародження Української повстанської армії.

Артем Миколайович – доброволець АТО у перші роки агресії РФ і збройних акцій донецьких сепаратистів. Атовець розповів про важчі умови боротьби з агресорами і сепаратистами, їх злочини проти українського народу, про героїзм українських воїнів, сприяння громадськості, насамперед волонтерів, про потребу продовжувати посилювати опір агресору до повного визволення територій Донбасу і Криму, добиватися миру не шляхом капітулянтських переговорів.

Під час виступу Артема Давиденка постійний діалог з ним вів голова правління Товариства, президент Університету сучасних знань, член-кореспондент НАПН України, доктор філософських наук, професор Василь Кушерець. Він сприяв поглибленню розповіді, розповів про підтримку воїнів АТО Товариством, про зустрічі в Донбасі з атовцями і жителями визволених районів, про допомогу атовцям і донеччанам книгами і пресою, концертами...

Виступили з привітаннями від громадськості і читанням віршів Тараса Шевченка, Миколи Руденка, Василя Симоненка, інших українських поетів Народна артистка Галина Яблонська, заслужений артист України України, широко відомий радіожурналіст Борис Лобода, заслужений діяч мистецтв України, професор Василь Неволов, письменник і актор Кирило Булкін та інші. Василь Василашко прочитав вірша, присвяченого воїнам АТО і нашому гостю Артему Давиденку. Полеглих за Незалежну Україну вшанували хвилиною мовчання. Завершили зустріч виконанням Гімну України».

Стислість повідомлення надолужує відеозапис, який подаємо на Сайті.