14694788 images 1872424688Дорогий Дмитре Миколайовичу! Товариство «Знання» України сердечно вітає Вас, кандидата філософських наук, заслуженого працівника культури України, як невтомного сіяча наукових знань, заступника голови правління Товариства, директора Українського центру духовної культури, головного редактора журналу «Наука і суспільство», з 65-річчям!

Високо оцінюємо Ваш великий внесок у розвиток Товариства, наукового просвітництва, особливо у відкриття незаслужено забутих і нових пластів вітчизняної науки і культури! Ви наполегливо продовжуєте світлоносну, благовісну діяльність часопису Товариства, якому цього року виповнюється 95 років! На устах у колег Ваша доброчесність, постійна готовність прийти на поміч друзям! Президією Товариства Вас відзначено найвищою нагородою – занесено в Книгу пошани Товариства, представлено як відомого популяризатора української науки до державної нагороди України.

Щиро бажаємо Вам доброго здоров'я, як животворної води з української криниці, радісного свята, благополуччя у родині, великого щастя, подальшого припливу свіжої енергії, нових досягнень у науковій і науково-просвітницькій діяльності на славу України!

З глибокою повагою
Президент ВГО Товариство «Знання» України,
президент НАПН України, академік НАН
України В.Г. Кремень

Віце-президент ВГО Товариство «Знання» України,
президент Університету сучасних знань,
член-кореспондент НАПН України В.І. Кушерець

Учений секретар ВГО Товариство
«Знання» України, заслужений журналіст України В.Ф. Василашко

4 жовтня 2018 року