Шановні ветерани Другої світової війни, громадяни України, сіячі наукових знань!

Відзначивши вчора шанобливо день Пам’яті і примирення в нашій країні, вшановуємо День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. пам'ятний подвиг і болісну жертовність українців старшого покоління, великий внесок українського народу разом з іншими народами в розгром гітлерівських сил.

Слава героям, мільйонам наших земляків, які загинули на фронтах, в концтаборах, від голоду і репресій у воєнні роки, а також у післявоєнні роки від репресій сталінізму!

Закликаємо сіячів знань продовжувати поширювати чисту правду про ту війну і про дії сучасних російських агресорів! Вічна слава і світла пам’ять загиблим!

Щиро бажаєм нашим громадянам, мужнім українським воїнам, трудівникам міста і села, членам Всеукраїнської громадської організації Товариство «Знання» України, всім освітянам, визволення окупованих українських теренів, відновлення справедливого миру на нашій землі, благополуччя і процвітання незалежної України!

Президент Всеукраїнської громадської організації
Товариство «Знання» України, академік НАН України і НАПН України В.Г.Кремень

Голова правління Всеукраїнської громадської організації
Товариство «Знання» України, член-кореспондент НАПН України,доктор філософських наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України В.І.Кушерець

Учений секретар Всеукраїнської громадської організації
Товариство «Знання» України, заслужений журналіст України В.Ф.Василашко

5 травня 2019 року