Надрукувати
Перегляди: 2871

Уфологи повідомили, що Сонячна система нещодавно увійшла в особливу чорну галактичну зону. Про цю ділянку скупчення в космічному просторі нібито писали представники давніх цивілізацій, називаючи відповідний процес Темним рифтом.

Уфологи відзначили, що зоряна система знаходиться сьогодні у досить небезпечній зоні, наповненій різного роду пастоками. Саме цим пояснюється виникнення спалахів на поверхні Сонця із збільшеною періодичністю. Згідно думки уфологів, така тенденція може виявитися наслідком виникнення перетину гравітаційних полів об'єктів зоряної системи з іншими формуваннями у чорній зоні галактики. Це нібито призводить до порушення звичної будови космічного простору.

blac hole

Сонячна система робить повний оборот навколо чорної діри в центрі Чумацького шляху приблизно протягом 200 млн років. Уфологи заявляють, що приблизно такий же час на Землі існує життя. Ці факти можуть бути пов'язані один з одним. Міркування на відповідну тематику призвели до появи нових теорій щодо кінця світу.

Основною небезпекою галактичної чорної зони назвали високу щільність астероїдів, в яких траєкторія руху проходить відносно недалеко від Землі. При цьому ймовірність падіння об'єкта на максимальному наближенні до планети не перевищує 0,36%. Таким чином переживати про загибель людства не варто. Про це пише Ukr.Media.