Надрукувати
Перегляди: 1522

16.06.21 у Товаристві «Знання» презентували чудову книгу кандидата філософських наук. професора МКА, викладача філософських дисциплін в Університеті сучасних знань Івана
Володимировича Мартинюка «Месіанське покликання Украіни», про яку цікаво розповів автор і глибокий аналіз проблематики якої зробив голова правління Товариства, президент Університету сучасних знань, відомий філософ Василь Кушерець (видавництво "Знання України", директор Харлан А.А.).

Зокрема, було обгрунтовано роль, місце і значимість месіанського покликання в національній ідеї України. Про філософське значення зародження і розвитку месіанської ідеї, відображеної в книзі, в розвитку суспільства розповів кандидат філософських наук, старший викладач Національної академії Cлужби безпеки України О.В. Лисенко. Про гуманізм ідеї месіанського покликання України, про художнє оформлення книги розповів художник М.І Закусило.

Я, як інші знаннівці, теж високо оцінив книгу, особливо її назву. Національного колориту обоворенню книги додав виступ гурту "Славія" чоловічого хору "Чумаки", який працює при Товаристві "Знання" України (художній керівник Владислав Іщенко). Були цікаві виступи й інших учасників презентації, що буде відображено у відеозаписі на Сайті Товариства "Знання". А ось і фото учасників:

unnamedkonf