18951021 1687662768205811 4418423076609570937 n

Вельмишановний Василю Григоровичу!

Сердечно вітаємо Вас із славним 70-річчям від дня народження!

У день Вашого ювілею висловлюємо заслужену шану й повагу до Вас як до видатного українського вченого, талановитого педагога, відомого державного і громадського діяча, реформатора освітньої галузі, національно свідомого українця, президента Товариства «Знання» України і президента Національної академії педагогічних наук України!

Вийшовши з працелюбного роду хліборобів Сумщини, Ви акумулюєте невичерпну енергію козацького краю, з відмінних освітніх знань вирощуєте потужні наукові знання, вражаєте широтою ерудиції, багатогранністю таланту вченого, робите помітний внесок у розвиток Київської філософської школи.

Наполегливим курсом на безперервність, інноваційність освіти шляхом невтомного професіонального пошуку Ви робите вагомий внесок у розвиток сучасної науки, освіти і наукового просвітництва України.

Ваш потужний науково-практичний потенціал успішно реалізується у вихованні інтелектуальної еліти країни, у підготовці кваліфікованих кадрів для шкіл, ліцеїв та гімназій і є надійним підґрунтям для дійового поступу у вітчизняній освітянській галузі.

Богом дані Вам велике серце, щедра душа і життєва мудрість, які Ви сповна віддаєте людям, випромінюють животворне світло любові до рідної Вітчизни, засвідчують Ваш патріотизм, що ощасливлює Вас даром творити добро людям.

Сердечно бажаємо Вам, дорогий Василю Григоровичу, доброго здоров’я, благополуччя, подальшого невичерпного джерела творчої енергії, нових великих звершень на втіху родині, нам, Вашим колегам, і на благо та славу Україні!

Від імені правління Товариства "Знання" України з великою повагою

Голова правління
Товариства «Знання України,
президент Університету сучасних знань,
член-кореспондент НАПН України Василь Кушерець

Учений секретар
правління Товариства «Знання» України,
заслужений журналіст України Василь Василашко

25 червня 2017 р.