Учора, 16 липня 2019 р., в Товаристві "Знання" України була прочитана кандидатом юридичних наук, колишнім прокурором, лектором Товариства Віктором СЕРЕДОЮ цікава і актуальна лекція: «Правові "секрети" нових соціально-економічних успіхів в Україні».

Лектор проаналізував права і можливості, які надає Конституція України, Закони України, законодавчі акти, державні рішення для розвитку активної діяльності громадян для соціально-кономічного розвитку України, щоб країна стала високорозвиненою, а громадяни жили в достатку. Підкреслив лектор вади, як волюнтаризму, так і заорганізованості, заборон, які породжують корупцію, гальмують розвиток країни і її міжнародне співробітництво.

Наведено було пернеконливі приклади нових рішень, які сприяють реформуванню економічних відносин, створенню ефективної економіки. Показав юрист резерви росту в інвестиціях, виборюванні грантів, у розвитку ініціативи наукової, економічної і технічної творчості громадян, в розвитку малого і середнього бізнесу.

Лектор відповів на запитання ученого секретаря Товариства Василашка В.Ф., запитання ректора Університету сучасних знань, професора Ведєрнікова Ю.А, громадського діяча Лаврененко Л.В. заслуженого економіста України, віце-преидента Інституту політико-правових та гелігійних досліджень Герасименка О.В.та інших.

Вів відеозаписЛебідь Ю.І.

Бажаючі можуть невдовзі переглянути лнецію у відеозаписі.

Прес-служба ВГО

Товариство "Знання" України