specialist 01Від Товариства "Знання" України з глибоким сумом сповіщаємо, що раптово у 79 літ помер дорогий Анатолій Іванович ІЩУК, відомий сіяч медичних знань, член правління Київської міської організації Товариства, співак хору "Чумаки" Товариства, знаний нарколог, невропатолог, физіотерапевт, ендокринолог, сексопатолог, кандидат медичних наук, головний лікар лікувально-оздоровчого підприємства «Тверезість і здоров'я». А ще - щира поетична душа з пломінкими римами в книгах, літературних газетах,частий пристрастний голос по радіо з болями за рідну мову, з турботою про поширення знань.

Якою любов'ю світився він, оповідаючи про свою берегиню, дружину пані Марію, про своїх дочок, внуків і правнуків. За день до лікарні був на лекції з медицини, на репетиції хору, а як занеміг, то, на обурення колег, перша "Швидка допомога" не помогла тому, хто на перший зойк усім прагнув помогти як лікар!

Щиро співчуваємо родині і рідним, колегам у "Знанні!" і в хорі "Чумаки", Хай Бог прийме його як щиру людину, славного українця. Земля пухом, вічна пам'ять, дорогий Анатолію Івановичу. Ви в наших серцях!

Василь Кушерець, голова правління Товариства "Знання" України,

Василь Василашко, учений секретар правління Товариства.

18.02.2018 р.