Дружним знаннівським колективом зустріли Новий 2018 рік працівники усіх підрозділів Товариства «Знання» України, видавництва «Знання України», редакцій журналів «Наука і суспільство», «Трибуна», «Наше небо», журналу для дітей «Я сам. Я сама».

З Новим 2018 роком учасників урочистих зборів привітав Президент Товариства «Знання» України, академік НАН України, академік НАПН України, президент Національної академії педагогічних наук України, доктор філософських наук Василь Кремень. Він побажав усім працівникам успіхів у просвітницькій роботі, міцного здоров’я, відзначив високу роль цієї громадської організації в житті суспільства, яка поширює найсучасніші знання, відкриває нові горизонти науки, вносить значний вклад у виховання та навчання молодого покоління.

Голова правління Товариства, член-кореспондент НАПН України, Президент Університету сучасних знань, доктор філософських наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України Василь Кушерець у привітанні відзначив все позитивне, що зробила організація, про те, що потрібно вирішувати у новому році, зокрема й про підбиття підсумків діяльності організації на черговому з’їзді.

Учасників урочистих зборів вітав аматорський дует «Жайворонок». У виконанні Валентини Команчук і Тетяни Кривоберець звучали колядки та щедрівки, пісні на вірші ученого секретаря Товариства Василя Василашка, музику до яких написала Валентина Команчук. Були також веселі розиграші, конкурси на кращі тости, танці, виконання віршів, розпорядник у капелюсі (В.Неволов), Дід Мороз (Дід Мороз), Снігуронька (Т. Масленникова), на вечір завітала й ворожбитка (Н. Присяжнюк). Тобто, були усі свої.

Голова правління Василь Кушерець презентував учасникам зборів у жанрі жарту «Передноворічний марафон побажань Товариства «Знання» України на 2018 рік». Їх багато. Серед них - бадьорості і самовідданості у справах, компромісності, небайдужоісті, оптимізму, безкорисливості у дружбі, впевненості у перемозі, вміння прощати, навіть любити сало, веселу компанію, чисту українську мову та ін.

 

Для дітей співробітників організовано зустріч із Дідом Морозом та Снігурочкою. Малюки та школярі взяли участь у веселих іграх, хороводах, танцях, виконували вірші, співали пісень. Кожен одержав від Діда Мороза солодощі і подарунок.

Прес-служба правління Товариства «Знання» України.

 

29.12.017 р.

З Новим 2018 Роком! До нових зустрічей на сайті!