Під такими гаслами в Товаристві «Знання»України розпочався цикл лекцій, започаткований спільно із громадською організацією «Українська Республіканська платформа».

Лекцію «Трансформація особистості. Ключові фактори успіху в бізнесі, політиці, особистому житті» прочитав бізнес-тренер Віктор Мотузко, давній активіст Товариства «Знання» України. У своїй розповіді він торкався проблем потреб і мотивів, що спонукають до дії, інтенсивних змін у житті, формуванні рушійних сил у досягненні успіху. Мета досягається тоді, коли людина ставить перед собою конкретну ціль не лише для себе осмобисто, а й розуміє значення й необхідність втілення національної ідеї.

Правознавець Костянтин Соловйов детально зупинився на висвітленні питання «Основні проблеми правового регулювання, неправові закони на службі режиму». Він говорив про велику роль і значення на сучасному етапі розвитку суспільства правових компетенцій, якомога ширшу участь громадян у формуванні справедливого законодавства, вихолощення із нього норм, що можуть служити зловживанням та корупційним проявам.

Лекції схвально сприйняті слухачами, викликали низку запитань, уточнень і пропозицій.

Цикл лекцій продовжуватиметься.

Прес-служба правління Товариства «Знання» України

26.01.2017 р.