Рідні, друзі, співробітники, земляки, працівники Товариства «Знання» України попрощалися з Анатолієм Івановичем Іщуком, відомим лікарем, кандидатом медичних наук, фізіотерапевтом, невропатологом, керівником лікувально-оздоровчого закладу «Тверезість і здоров’я», лектором і активістом Товариства «Знання» України, самодіяльним співаком, учасником хору «Чумаки», автором дотепних сатиричних, гумористичнх і науково-популярних книг та брошур.

Панахида відбулася на Новому Броварському кладовищі. З небіжчиком попрощалися дружина Марія Іванівна, рідна сестра покійного Марія Іванівна, дочки Наташа і Таня, онуки, багато друзів, колег, сусідів.

У прощальній церемонії взяли участь голова правління Товариства «Знання» України Василь Кушерець, учений секретар правління Товариства Василь Василашко, голова Київської міської організації Товариства Василь Неволов та ін. Хор «Чумаки» майже в повному складі провів свого товариша в останню путь виконанням його улюблених пісень.

У день прошання всі говорили про втрату порядної, доброчесної людини, яка творила добро, допомагала усім. Він був хорошим другом, товаришем і порадником.

Анатолій Іванович Іщук помер на 79-ому році життя, за два місяці до 80-ліття. Нехай з Богом спочиває, земля йому пухом.

Прес-служба правління Товариства «Знання» України

22.01.2018 р.