День Святого Валентина, 14 лютого, – це саме той день, коли варто відірватись від сірих буднів і згадати про високе почуття, яке змушує людей робити воістину великі подвиги. А ім’я цьому почуттю – кохання. Атмосфера в Університеті сучасних знань в цей день наповнювалася романтичними розмовами, біганиною з "валентинками".

123О 12-00 в Зоряній залі Київського планетарію почалося святкове дійство, організоване студентською радою УСЗ (голова – Ковальчук Сніжана). На святі було все: і гумор, і пісні, і танці, й вірші! Почесним гостем свята став Іван Овсійович Лошкарьов, з якими студенти познайомилися під час відвідування будинку літніх людей. Іван Овсійович привітав студентство та викладачів Університету власними віршами, від яких зала затамувала подих – скільки в них почуттів, пронесених крізь роки!

Висловлювати свої почуття до коханої людини потрібно щодня. Для цього не потрібно чекати якийсь особливий день. Нехай кожен погляд, кожне слово говорить на скільки ви кохаєте один одного. Вірно сказано, що любов – це коли дивляться не один на одного, а в одному напрямку.

231Зі святом студентів привітали голова правління Товариства «Знання» України, Президент УСЗ, член-кореспондент НАПН України В.І.Кушерець, учений секретар правління Товариства, віце-президент УСЗ, заслужений журналіст України В.Ф.Василашко. У святі взяв участь ректор УСЗ, професор Ю.А.Ведєрніков.