Такий висновок зробили слухачі лек ції в Товаристві «Знання» України, яку прочитала член Благодійного фонду «Здоров’я», фізіолог, автор серії брошур та тему харчування та питного режиму людини, автор науково-популярних лекцій Ніна Смирнова. В арсеналі її виступів більше двох десятків тем з різноманітних проблем життя людини.

Ніна Павлівна має величезний власний досвід, яка практично на собі та в родині перевірила вплив споживання питної наа різні органи людини. Виявляється, що кожен орган людини потребує певної кількості води. Якщо її не вистачає – людина не комфортно себе почуває, хворіє. Достеменно відомо, що організм людини складається переважно з води, якої в залежності від її віку - від 60 до 70- 80 відсотків.

Питний режим, виявляється, можна регулювати з метою попередження та лікування конкретних захворювань. Відомості про це зібрані й узагальнені у лекторських заняттях Ніни Смирнової.

Слухачі запропонували організувати в Товаристві з січня 2019 року цикл лекцій або школу «Здоров’я», в якій лекторка ділилася своїм власним та науковим досвідом.

Слухачка Надія Дрофа зазначила, що лекція дуже корисна, вже її слухала і на власному досвіді перевіряла вплив води на свій організм.

Ведучий лекції -учений секретар Товариства «Знання» України, член Національної спілки письменників України Василь Василашко.

Прес-служба правління ВГО Товариство «Знання» України