Про це детально йшлося нещодавно на лекції–дискусії в конференц-залі Товариства «Знання» України. З лекцією на тему «Проект-2025. Побудова потужної української держави: міф чи реальність?» виступив президент Міжнародного союзу «Новий спосіб життя», віце-президент Міжнародної академії «Інноваційні технології», автор низки книг на теми нового способу життя та державного облаштування, пошуку шляхів прогресу української держави, реформування найважливіших галузей господарських комплексів України Анатолій Корнієнко.

Вів лекцію-диспут голова правління Товариства «Знання» України, президент Університету сучасних знань, доктор філософських наук, професор, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук, заслужений діяч науки і техніки України Василь Кушерець.

У виступі лектор торкнувся багатьох питань стосовно філософії сучасного господарювання, закономірностей розвитку суспільства, зокрема громадських формувань, стану та змін форм і відносин власності, розвитку продуктивних сил, моралі суспільства, формування податкової системи, інвестиційної та кредитно-грошової політики. Наголосив на вже запроваджених у життя змінах та одержаних позитивних результатах в агропромисловому комплексі, енергетиці, транспортній сфері, пакетах договорів щодо запровадження розроблених проектів в інших країнах.

На порозі третього тисячоліття потрібні: зміна виборчого законодавства, ухвалення нової Конституції, в результаті чого з’явиться політична сила, ініціативні кадри на всіх ланках і керівники держави, здатні розв’язувати насущні питання життя людей, їх самовдосконалення та самореалізацію. Україна має всі можливості стати могутньою і процвітаючою державою.

Під час жвавої дискусії лектор відповів на запитання слухачів.

Прес-служба Товариства «Знання» України

23.10.2017 р.