На Сході йде національно-визвольна війна проти зовнішніх і внутріщніх окупантів. Щодня там гинуть молоді українські патріоти, щоб ми, українці, не зазнавали принижень, дискримінації й винищення на своїй землі, щоб у наших дітей і внуків було гідне майбутнє.

Тим часом тотальна мовна окупація України, започаткована понад три століття тому, триває: у засобах масової інформації переважає мова окупанта, пройнята окупаційним духом; у багатьох вищих навчальних закладах і далі виховують манкуртів-перевертнів; нерідко і в середніх загальноосвітніх школах панує чужа, не українська мова. Та й огляньмося кругом себе.

ЗАВАНТАЖИТИ

На Сході йде національно-визвольна війна проти зовнішніх і внутріщніх окупантів. Щодня там гинуть молоді українські патріоти, щоб ми, українці, не зазнавали принижень, дискримінації й винищення на своїй землі, щоб у наших дітей і внуків було гідне майбутнє. Тим часом тотальна мовна окупація України, започаткована понад три століття тому, триває: у засобах масової інформації переважає мова окупанта, пройнята окупаційним духом; у багатьох вищих навчальних закладах і далі виховують манкуртів-перевертнів; нерідко і в середніх загальноосвітніх школах панує чужа, не українська мова. Та й огляньмося кругом себе.