У Товаристві "Знання" України 1 вересня 2017 року врочисто відзначено День знань із врученням першокурсникам Університету сучасних знань (УСЗ), Київського коледжу УСЗ Значка Товариства "Знання" України, символічних Залікової книжки і Ключа від УСЗ, вітальної листівки Товариства. З нагоди свята Дня знань відбувся цікавий концерт, який вели студенти УСЗ Вікторія Негрішна та Іван Гайденко. Автори сценарію – Василь Кушерець та Василь Неволов. Режисер-постановщик – Юрій Перенчук. Ведучі зазначили, що метою вступу до вищого навчального закладу є реалізація запиту найвищих цінностей в особистому бутті, а також отримання навичок самостійно формувати реальність та виробити уміння концентруватися на проблемах та їх вирішеннях.

З вітальним словом до студентів, викладачів УСЗ, членів Товариства звернувся з нагоди Дня знань президент Товариства "Знання" України, президент Національної академії педагогічних наук України, академік НАН України, відомий громадський діяч Василь Кремень. Виступив з вітанням і культурною програмою голова правління Товариства, президент УСЗ, член-кореспондент НАПНУ, доктор філософських наук, заслужений діяч науки і техніки України Василь Кушерець. Першокурсників та їх батьків привітала директор Київського коледжу УСЗ, член НСПУ Тетяна Петровська, з напутнім словом звернулася Народна артистка України Галина Яблонська.

Концерт включав відеозаписи з життя та діяльності УСЗ, пісні, гумористичні виступи, зокрема перед першокурсниками виступили Назар Лебідь, лауреат численних конкурсів Костянтин Дем’янчук, переможець Всеукраїнського конкурсу «Х-фактор» Дмитро Бабак. З жартівливим номером виступили голова правління Товариства Василь Кушерець та заслужений діяч мистецтв, професор, лауреат державної премії імені Івана Котляревського Василь Неволов.

Відбулися зустрічі студентів і їхніх батьків з ректором УСЗ професором Юрієм Ведєрніковим, віце-президентом УСЗ. ученим секретарем правління Товариства Василем Василашком, директором Коледжу, кандидатом педагогічних наук Тетяною Петровською, завідуючими кафедрами, викладачами УСЗ.

Видавництвом "Знання" України (директор Анатолій Харлан) було влаштовано виставку наукової і навчальної літератури, її розповсюдження.

Прес-служба правління Товариства «Знання» України

04.09.2017 р.