Наприкінці січня під головуванням президента Товариства «Знання» України, академіка НАН України, академіка НАПН України Василя Григоровича Кременя відбулося чергове засідання президії правління Товариства.

Члени президії обговорили й ухвалили рішення про перелік основних питань для розгляду їх президією в першому півріччі 2018 року, проведення 20 квітня 2018 року Міжнародної науково-практичної конференції - Тринадцятих Шинкаруківських читань, присвячених 90-річчю від дня народження першого президента Товариства «Знання» України, академіка Володимира Іларіоновича Шинкарука, схвалили досвід роботи Запорізької обласної організації Товариства з патріотичного виховання населення.

На засіданні президії за інформацією голови правління В. І. Кушерця розглянуто питання про реалізацію постанови президії «Про увічнення пам’яті видатних діячів вітчизняної науки, які очолювали Товариство «Знання» України упродовж його семидесятирічної історії» та «Про увічнення пам’яті Клима Чурюмова, видатного українського астронома, члена-кореспондента НАН України». Заслухано інформаціюі ректора про роботу Університету сучасних знань професора Ведєрнікова Ю.А. пнрийнято постанову про вдосконалення діяльності Університету сучасних знань.
На пропозицію ученого серетаря правління Василашка В.Ф.ухвалено рішення про занесення до Книги пошани Товариства «Знання» України провідного лектора Товариства, народної артистки України Галини Гілярівни Яблонської, яку громадськість України привітала з її 90-річним ювілеєм!.

Президія прийняла рішення про скликання УІІІ з'їзду Товариства у червні 2018 року і проведення ІІІ пленуму правління, про заходи з підготовки з’їзду Товариства та з нагоди 70-річчя Товариства.

Президія підтримала пропозиції про формування осередку Товариства та надання допомоги в м. Бахмач.

Прес-служба правління Товариства «Знання» України